top of page
ELEVEN Australia Product F B EU LANDSCAPE 3.3_hu13.jpg
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • TikTok

 

AZ I WANT BODY VOLUMENNÖVELŐ BALZSAM ERŐS VOLUMENNÖVELŐ. HIDROLIZÁLT BÚZA, SZÓJA FEHÉRJE ÉS AVOKÁDÓ OLAJ FELEL A HIDRATÁLÁSÉRT. KONDICIONÁL, VOLUMENT AD ÉS VÉDELMET NYÚJT A HAJ SZÁMÁRA. TÖKÉLETES VÁLASZTÁS VÉKONYSZÁLÚ HAJRA, VAGY AZOK SZÁMÁRA, AKIK PLUSZ VOLUMENT SZERETNÉNEK ADNI HAJUKNAK. 
TARTASZ TŐLE, HOGY NEM MŰKÖDIK? TIPP: NYOMJ A KEZEDBE EGY KIS ADAGOT AZ I WANT BODY VOLUME BALZSAMBÓL, MAJD OSZLASD EL A KEZEDEN MINT EGY KÉZKRÉMET. PÁR MÁSODPERC MÚLVA ÉREZNI FOGOD, HOGY A BALZSAM FELSZÍVÓDIK A BŐRÖDÖN ÉS ELTŰNIK. ÍGY MŰKÖDIK A HAJON IS, ÍGY NEM KELL TARTANOD ATTÓL, HOGY RAGADÓS VAGY ZSÍROS LESZ HAJMOSÁS UTÁN A HAJAD. VÉKONY SZÁLÚ HAJ ESETÉBEN AZT AJÁNLJUK, HOGY A SAMPONHOZ A BALZSAMOT HISZ HASZNÁLD. TÖKÉLETESEN TISZTÍT ÉS HIDRATÁL. AMENNYIBEN ÚGY ÉRZED NEM ELÉG HIDRATÁLT A HAJAD, JAVASOLJUK, HOGY HASZNÁLD KÚRA SZERŰEN A 3 MINUTE REPAIR PAKOLÁST, MELY BIZTOSAN ELEGENDŐ ÁPOLÁST NYÚJT MAJD A HAJADNAK. TERMÉSZETESEN A MEGFELELŐ SAMPON ÉS BALZSAM MELLETT, A MEGFELELŐ STYLING ÉS FINISH TERMÉKEK HASZNÁLATA IS FONTOS. HOGY MEGELŐZD A HAJSZÁLAK TÖREDEZÉSÉT ÉS MEGFELELŐ VÉDELMET NYÚJTS NEKIK, HASZNÁLD A MIRACLE HAIR TERMÉKEINK VALAMELYIKÉT IS.
FŐ HATÓANYAGOK: HIDROLIZÁLT BÚZAFEHÉRJE, HIDROLIZÁLT SZÓJAFEHÉRJE
HASZNÁLAT:
VIDD FEL FRISSEN MOSOTT HAJRA. HAGYD HATNI 2-3 PERCIG, MAJD ÖBLÍTSD KI. FONTOS, HOGY NYUGODTAN VIDD FEL A HAJTÖVEKRE IS. NE FÉLJ, NEM LESZ ZSÍROS, VAGY ELNEHEZEDETT HATÁSA. 

bottom of page