top of page
ELEVEN Australia Product F B EU LANDSCAPE 3.3_hu20.jpg
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • TikTok

 

​ZERO WASTE

BEMUTATJUK AZ ÚJ ELEVEN AUSTRALIA, GENTLE CLEANSESAMPONT, MELY TISZTA, VEGÁN, GLUTÉNMENTES, HULLADÉKMENTES ÉS MŰANYAGMENTES, SZILÁRD ANYAGÚ SAMPON ÉS BALZSAM, SHEA VAJJAL, ARGÁNOLAJJAL, HIDROLIZÁLT JOJOBA-ÉSZTEREKKEL TELE PAKOLVA, A FEJBŐR TISZTÍTÁSA ÉS TÁPLÁLÁSA ÉRDEKÉBEN.

FRISS KÖRTEILLATTAL KÉSZÜLT ÉS FEJLETT, KORSZERŰ ÖSSZETEVŐKET TARTALMAZ, HOGY TÜKRÖZZE FOLYÉKONY MEGFELELŐJÉNEK EREDMÉNYEIT.  FORMULÁI GYENGÉDEK A FEJBŐRÖDRE (ÉS A KÖRNYEZETRE!).
SZULFÁTMENTES, PARABÉNMENTES, GLUTÉNMENTES ÉS VEGÁN. A SAMPON ÉS A BALZSAM RUDAK UGYANAZT TARTALMAZZÁK, MINT A SZOKÁSOS SAMPON ÉS BALZSAMOK, CSAK SZILÁRD FORMÁBAN. 100%-BAN BIOLÓGIAILAG LEBOMLÓ CSOMAGOLÁSSAL, MELY NAGYSZERŰ MÓDSZER A CSOMAGOLÁS MENNYISÉGÉNEK CSÖKKENTÉSÉRE AZ ÉLETEDBEN.

CSAK DÖRZSÖLD ÁT A SZILÁRD SAMPONT A HAJTŐNÉL ÉS A HAJAD EGÉSZÉN, GYENGÉDEN MASSZÍROZD, MINT EGY FOLYÉKONY SAMPONNAL. A PRÉMIUM FORMULÁNKNAK KÖSZÖNHETŐEN UGYAN ÚGY HABZIK, MINT EGY FOLYÉKONY SAMPON! A GENTLE CLEANSE SZILÁRD SAMPON ÉS A GENTLE HYDRATE KONDICIONÁLÓ, TELE VAN KAKAÓMAG VAJJAL ÉSHIDROLIZÁLT SZÓJAFEHÉRJÉVEL, HOGY SEGÍTSEN GUBANC MENTESÍTENI ÉS MEGERŐSÍTENI A HAJSZÁLAKAT. A KÓKUSZOLAJ SEGÍT ELTÁVOLÍTANI A SZÁRAZ HÁMRÉTEGET ÉS A FEJBŐRÖN MARADT ZSÍRT, MIKÖZBEN MEGTARTJA A FEHÉRJÉT A HAJBAN.  AZ ARGÁNOLAJ VÉDŐRÉTEGET KÉPEZ, MELY HŐVÉDELMET EREDMÉNYEZ, MEGGÁTOLJA A HAJSZÁLAK TOVÁBBI TÖREDEZÉSÉT, MÍG A HIDROLIZÁLT JOJOBA-ÉSZTEREK KONDICIONÁLJÁK A FEJBŐRT ÉS ERŐSÍTIK A HAJAT.
A GENTLE HYDRATE KONDÍCIONÁLÓ HIDROLIZÁLT SZÓJA- ÉS ZABFEHÉRJÉT TARTALMAZ, MELYEK SEGÍTENEK MEGERŐSÍTENI A HAJSZÁLAKAT ÉS FÉNYT ADNAK A HAJNAK.

bottom of page