top of page

TÖRTÉNETÜNK

"A HAJÁPOLÁSNAK NEM KELL BONYOLULTNAK LENNIE, CSAK HATÁSOSNAK"


KREATÍV IGAZGATÓNK, JOEY SCANDIZZO FODRÁSZ, TÖBB PRÉMIUM FODRÁSZAT TULAJDONOSA ÚGY ÉREZTE, SZÜKSÉGE VAN EGY TERMÉKCSALÁDRA, AMELYET CSAPATA ÉS VENDÉGEI IS KÖNNYEN MEGÉRTHETNEK ÉS HASZNÁLHATNAK. EGY OLYAN TERMÉKET, AMELY MINDEN A KIFUTÓKON, A PROFESSZIONÁLIS SZALONHASZNÁLATBAN ÉS OTTHON IS HELYTÁLL.

A MAGAS TELJESÍTMÉNYŰ HOZZÁVALÓK ÉS AZ EGYSZERŰ, KÖNNYEDÉN HASZNÁLHATÓ TERMÉKEK ÖTVÖZETÉBŐL, MEGSZÜLETETT AZ ELEVEN AUSTRALIA. FEDEZD FEL AZ AKTÍV ÖSSZETEVŐKET, MINT AZ AVOKÁDÓ OLAJ, SELYEM AMINOSAVAK, ARGÁN OLAJ ÉS TUDD MEG, MIÉRT ELŐNYÖSEK A HAJ SZÁMÁRA. STYLIST TIPPEK SEGÍTSÉGÉVEL MEGMUTATJUK, HOGYAN HOZD KI A MAXIMUMOT MINDEN TERMÉKBŐL.
 

Eleven Australia összetevők

MIBEN KÜLÖNBÖZÜK?

ÁLLATKÍSÉRLETMENTES

MINDEN TERMÉKÜNK ÁLLATKÍSÉRLETMENTES ÉS PETA JÓVÁHAGYÁSSAL RENDELKEZIK, (EMBEREK AZ ÁLLATOK ETIKUS BÁNÁSMÓDJÁÉRT) MERT MI BÜSZKÉN TÁMOGATJUK A NYUSZIK NÉLKÜLI SZÉPSÉGET.

AZ IS MEGKÉRDŐJELEZHETETLEN, HOGY MINDEN BESZÁLLÍTÓNKTÓL ÉS GYÁRTÓNKTÓL MEGFELELŐ DOKUMENTÁCIÓVAL RENDELKEZÜNK ANNAK BIZTOSÍTÁSÁRA, HOGY TERMÉKPALETTÁNK MINDEN EGYES ÖSSZETEVŐJE ETIKUSAN SZÁRMAZZON, ÉS NE LEGYEN KÁROS AZ ÁLLATOKRA A FOLYAMAT SORÁN.
 
VEGÁN BARÁT
 
ARRA TÖREKSZÜNK, HOGY MINÉL TÖBB VEGÁN TERMÉKET KÍNÁLJUNK. KIVÉTELT KÉPEZNEK AZOK A TERMÉKEK, AMELYEK SELYEMHERNYÓBÓL SZÁRMAZÓ SELYEMAMINOSAVAKAT, JUHGYAPJÚBÓL SZÁRMAZÓ LANOLINT ÉS MÉHVIASZT TARTALMAZNAK. MINDEZEK AZ ÖSSZETEVŐK SEGÍTENEK ABBAN, HOGY OLYAN TERMÉKEKET BIZTOSÍTSUNK, AMELYEK KIEMELKEDŐEN JÓL TELJESÍTENEK, ÉS ÖRÖMMEL JELENTHETJÜK KI, HOGY EGYIK ÁLLAT SEM SZENVED KÁRT A FOLYAMAT SORÁN. TANULMÁNYOK KIMUTATTÁK, HOGY AZ ÁLLATTENYÉSZTÉS AKÁR 60%-KAL TÖBB ÜVEGHÁZHATÁSÚ KIBOCSÁTÁST EREDMÉNYEZHET, A VEGÁN TERMÉKEK ELŐÁLLÍTÁSA PEDIG SEGÍT ELKERÜLNI EZT A HATÁST.
 
AZ ELEVEN AUSTRALIA BÜSZKE ARRA, HOGY AHOL CSAK LEHETSÉGES, CSÖKKENTI KÖRNYEZETI LÁBNYOMUNKAT, ÉS A VEGÁN TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA LEHETŐVÉ TESZI EZT SZÁMUNKRA.
 
PÁLMAOLAJ
 
ÖNMAGÁBAN A PÁLMAOLAJ NEM OLYAN ÖSSZETEVŐ, AMELYET TERMÉKEINKBEN HASZNÁLUNK, AZONBAN NÉHÁNY EGYÉB ÖSSZETEVŐ TARTALMAZ PÁLMAOLAJAT. EZEKRE AZ ÖSSZETEVŐKRE RSPO (ROUNDTABLE ON SUSTAINABLE PALM OIL) TANÚSÍTVÁNYT KAPUNK A BESZÁLLÍTÓTÓL, HOGY BIZTOSÍTSUK, HOGY A TERMÉK KÖRNYEZETI KÁROK NÉLKÜL KÉSZÜL. EZ IGAZOLJA, HOGY A FELHASZNÁLT PÁLMAOLAJ MINDIG FENNTARTHATÓ PÁLMAFARMOKBÓL SZÁRMAZIK.
 
JÓ GYÁRTÁSI FOLYAMATOK
 
GONDOSKODUNK ARRÓL, HOGY GYÁRTÓINK RENDELKEZZENEK A HELYES GYÁRTÁSI GYAKORLAT TANÚSÍTVÁNNYAL, AMELY GARANTÁLJA MINDEN TERMÉKÜNK MINŐSÉGÉT ÉS ETIKUS GYÁRTÁSÁT.
 
A GOOD MANUFACTURING PRACTICE (GMP) EGY NEMZETKÖZI RENDSZER, AMELY BIZTOSÍTJA A KOZMETIKUMOK MINŐSÉGI SZABVÁNYAIT.
EZEK AZ IRÁNYELVEK BIZTOSÍTJÁK A MINŐSÉGI GYAKORLATOT ÉS A REPRODUKÁLHATÓSÁGOT A GYÁRTÁS, AZ ELLENŐRZÉS, A TÁROLÁS ÉS A SZÁLLÍTÁS SORÁN
TERMÉKEKBŐL. EZEKBEN A GYÁRTÁSI SZAKASZOKBAN MINDEN ELEMET ÁTVIZSGÁLNAK, BELEÉRTVE: EMBEREKET, HELYISÉGEKET, FOLYAMATOKAT,
TERMÉKEK ÉS ELJÁRÁSOK.
 
STYLE FOR LIFE
 
HOZZ NAGYOBB VÁLTOZÁST, MINT EGY FRIZURA AZ ELEVEN AUSTRALIA X STYLE FOR LIFE SEGÍTSÉGÉVEL!
 
A STYLE FOR LIFE HÓNAPBAN MINDEN ÉVBEN A RÉSZTVEVŐ ELEVEN AUSTRALIA SZALONOKBAN VILÁGSZERTE ELADOTT MINDEN ÜVEG ELEVEN AUSTRALIA MIRACLE HAIR TREATMENT-BŐL 1 DOLLÁRT ADOMÁNYOZUNK A HAGAR AUSTRALIA-NAK.
 
A 2013-AS AUSZTRÁLIAI MEGALAKULÁSA ÓTA NAGY ÖSSZEGET GYŰJTÖTTÜNK A HAGAR AUSTRALIA SZÁMÁRA A STYLE FOR LIFE RÉVÉN, SZÁMTALAN NŐT TÁMOGATVA A GAZDASÁGI FELHATALMAZÁST ELŐSEGÍTŐ PROGRAMJUKON KERESZTÜL. BÜSZKÉK VAGYUNK ARRA, HOGY VILÁGSZERTE TÁMOGATJUK EZT A KEZDEMÉNYEZÉST AZÁLTAL, HOGY ÖSSZEGYŰJTJÜK A NŐK ÉS GYERMEKEK SZÁMÁRA NAGYON SZÜKSÉGES FORRÁSOKAT.
 
ELEVEN AUSTRALIA X HAPPY BOXES PROJEKT
 
ÖRÜLÜNK, HOGY A HAPPY BOXES PROJECTTEL EGYÜTTMŰKÖDVE SEGÍTJÜK A NŐK HELYZETÉT AZÁLTAL, HOGY ENYHÍTIK AZ ALAPVETŐ SZÜKSÉGLETEK ELÉRÉSÉNEK AKADÁLYAIT AUSZTRÁLIA TÁVOLI SARKAIBAN. A SAJÁT KERTÜNKBEN ÉLŐ NŐK ALAPVETŐ PIPERECIKKEK NÉLKÜL ÉLNEK, ÉS EGYETÉRTÜNK A HAPPY BOXES PROJECTTEL ABBAN, HOGY EZ ELFOGADHATATLAN.

AZ ORSZÁG ELISMERÉSE!
 
AZ ELEVEN AUSTRALIA ELISMERI ÉS TISZTELETBEN TARTJA AUSZTRÁLIA MÚLTBELI, JELENLEGI ÉS JÖVŐBELI HAGYOMÁNYOS ŐRZŐIT ÉS VÉNIDŐSEBB GENERÁCIÓJÁT, VALAMINT AZ ŐSLAKOSOK ÉS A TORRES-SZOROS SZIGETÉN ÉLŐ NÉPEK KULTURÁLIS, SPIRITUÁLIS ÉS OKTATÁSI GYAKORLATÁNAK FOLYTATÁSÁT.

 

ÖSSZETEVŐINK:
 
KÍNÁLATUNKBAN MEGTALÁLHATÓAK A MINŐSÍTETT VEGÁN SAMPONOK, BALZSAMOK, KEZELÉSEK ÉS HAJFORMÁZÓ TERMÉKEK, AMELYEK NEM TARTALMAZNAK ÁLLATI EREDETŰ TERMÉKEKET. GLUTÉNMENTES TERMÉKEKBŐL IS VÁLASZTHATUNK.
 
MINDEN TERMÉKÜNK SZULFÁT, PARABÉN ÉS ÁLLATKÍSÉRLET MENTES.
EZEKET ÉS A TERMÉK SPECIFIKUS ÖSSZETEVŐKET TALÁLHATOD KEDVENC TERMÉKEID VÁSÁRLÁSAKOR.

FENNTARTHATÓSÁG ÉS CARBON LÁBNYOM
 
PALACKJAINK, DOBOZAINK, 100%-BAN ÚJRAHASZNOSÍTHATÓK, AZ ÚJRAHASZNOSÍTÁS MÓDJA RÉGIÓNKÉNT ELTÉRŐ LEHET, EZÉRT MINDIG A LEGJOBB, HA MEGNÉZED A HELYI IRÁNYELVEKET. AHOL LEHETSÉGES, LÉPÉSEKET TETTÜNK SZÉNLÁBNYOMUNK CSÖKKENTÉSE ÉRDEKÉBEN. EZ KIEMELTEN FONTOS SZÁMUNKRA, EZÉRT SAMPONJAINK, BALZSAMJAINK ​​ÉS HAJFORMÁZÓ TERMÉKEINK MIND ÚJ, FENNTARTHATÓ ANYAGBÓL KÉSZÜLNEK.

MINDEN TŐLÜNK TELHETŐT MEGTESZÜNK ANNAK ÉRDEKÉBEN, HOGY OLYAN BESZÁLLÍTÓKKAL DOLGOZZUNK, AKIK ELKÖTELEZETTEK KÖRNYEZETI HATÁSUK CSÖKKENTÉSE MELLETT.
SZÁLLÍTÓINK LEHETŐSÉG SZERINT TUDATOSAN TÖREKEDNEK ARRA, HOGY:

• CSÖKKENTSE A MŰANYAG FELHASZNÁLÁST
• HASZNÁLJON ÚJRAHASZNOSÍTOTT VAGY ÚJRA HASZNOSÍTHATÓ CSOMAGOLÁST
• HASZNÁLJON BIOLÓGIAILAG LEBOMLÓ CSOMAGOLÁST
• HASZNÁLJON NAPENERGIÁT
• CSÖKKENTSE A VÍZFOGYASZTÁST

SZILIKONMÁNIA?

NAGY TREND A SZILIKON MENTESSÉG, MELY TUDÁS HIÁNYÁBAN FÉLREVEZETŐ LEHET ÉS SILÁNYABB TERMÉKEKET JOBB SZÍNBEN TÜNTETHET FEL. A SZILIKONOKBÓL, TÖBB MINT EZER FÉLE LÉTEZIK ÉS BÁR VALÓBAN FELLELHETŐ OLYAN AMELY KÁROS LEHET A HAJRA, EZEKET A HATÓANYAGOKAT A PROFESSZIONÁLIS MÁRKÁK NEM HASZNÁLJÁK. 
AZ ELEVEN AUSTRALIA MÁRKÁBAN HA FEL IS LELHETŐ SZILKON, MIND TERMÉSZETES SZILIKONOK KÖZÉ TARTOZNAK, MELYEK SZÁMOS POZITÍV HATÁSSAL VANNAK HAJRA ÉS A LEHETŐ LEGTÖBBET HOZZÁK KI A TERMÉKBŐL. ÍGY NEM NEHEZÍTIK EL A HAJSZÁLAKAT, NEM ÜLNEK KI A HAJRA, NEM GÁTOLJÁK A HATÓANYAGOK FELSZÍVÓDÁSÁT.

bottom of page