top of page
deep clean sampon
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • TikTok

DEEP CLEAN SAMPON

ADD MEG HAJADNAK A VÁRVA VÁRT MÉLYTISZTÍTÁST A DEEP CLEAN SAMPON SEGÍTSÉGÉVEL.

NARANCSOLAJTARTALMÁNAK KÖSZÖNHETŐEN A HAJ EGÉSZSÉGES ÉS HIDRATÁLT MARAD. A PANTHENOL NYUGTATJA AZ IRRITÁLT FEJBŐRT, A LEVENDULA OLAJ PEDIG TÁPLÁLJA AZT. MINDEN HAJTÍPUSRA MEGFELELŐ. 


EZ A MÉLYTISZTÍTÓ SAMPON ÖNMAGÁBAN IS HASZNÁLHATÓ, NEM SZÜKSÉGES UTÁNA MÁSIK SAMPON HASZNÁLATA. KIFEJEZETTEN AJÁNLOTT ZSÍROS, VAGY KORPÁS HAJ KEZELÉSÉRE. AZ ILLATA PEDIG BIZTOSAN ELVARÁZSOL MAJD. EZ A TERMÉK VEGÁN ÉS GLUTÉNMENTES EGYARÁNT.


TÖKÉLETES VÁLASZTÁS, AMENNYIBEN ZSÍROSODIK A HAJTÖVED, VAGY ESETLEG SZÁRAZ KORPÁVAL KÜZDESZ. PANTHENOL TARTALMÁNAK KÖSZÖNHETŐEN, NYUGTATJA A FEJBŐRT, A NARANCSOLAJ ÉS LEVENDULA KIVONAT PEDIG A SAMPON MÉLYTISZTÍTÁSA MELLETT A HIDRATÁLTSÁGRÓL IS GONDOSKODIK. EZ A SAMPON A LEGTÖBB MÉLYTISZTÍTÓ SAMPONNAL ELLENTÉTBEN, HIDRATÁLT ÉRZETET AD A HAJNAK. TAPINTÁSA KELLEMES ÉS PUHA LESZ. 


A DEEP CLEAN SAMPON SZÍNVÉDŐ HATÁSÚ, ÍGY NYUGODTAN HASZNÁLHATOD FESTETT HAJON IS. SZŐKE HAJ ESETÉBEN, SEGÍT ELTÁVOLÍTANI A HAJSZÁLAKRA RAKÓDOTT TERMÉKMARADVÁNYOKAT ÉS KOSZT, ÍGY ANNAK SZÍNE ÚJRA FÉNYES HATÁSÚ LESZ.
TÖKÉLETES VÁLASZTÁS ÖNMAGÁBAN IS, MINDAZOK SZÁMÁRA AKIK A FENT LEÍRT PROBLÉMÁKKAL KÜZDENEK, DE NYUGODTAN HASZNÁLHATJUK ELSŐDLEGES SAMPONKÉNT IS. A MÁSODIK HAJMOSÁST PEDIG VÉGEZHETJÜK A HAJTÍPUSUNKNAK MEGFELELŐ SAMPONNAL. 

TARTALMAZ: NARANCSOLAJ, LEVENDULA, PANTHENOL

HASZNÁLAT:
OSZLASS EL A KEZEDBEN EGY KISEBB MENNYISÉGET, MAJD VIDD FEL NEDVES HAJRA, MASSZÍROZD BE ÉS ÖBLÍTSD KI. AMENNYIBEN ÚGY ÉRZED A SAMPON NEM HABZOTT FEL ELÉGGÉ, ISMÉTELD MEG A FOLYAMATOT. A HABZÁS HIÁNYA JELZI, HOGY A HAJ MÉG MINDIG SZENNYEZETT.

bottom of page