top of page

​A MIRACLE HAIR TREATMENT TOVÁBBRA IS A „NUMBER ONE” AZ ELADÁSI LISTÁN VILÁGSZERTE ÉS MOST ELÉRHETŐVÉ VÁLIK, EGY GAZDAG, TÁPLÁLÓ MASZK FORMÁJÁBAN IS!

 

EZ A TERMÉK LESZ A LEGJOBB BARÁTOD A HAJÁPOLÁSBAN! A FÜRTJEID SZÁRAZNAK ÉRZIK MAGUKAT? A MELÍROD KISSÉ FAKULTNAK NÉZ KI? LAPOS A HAJAD? SZÁRAZ A FEJBŐRÖD? IGAZ A HAJADRA, A FENTIEK BÁR MELYIKE? SZERENCSÉD VAN! AZ ÚJ ELEVEN AUSTRALIA MIRACLE MASK NAGYON JÓ MEGOLDÁS LEHET SZÁMODRA - HELYREÁLLÍTJA A NEDVESSÉGTARTALMAT, PUHASÁGOT, SZILÁRDSÁGOT, EGYENLETES FÉNYT AD NÉHÁNY PERC LEFORGÁSA ALATT.
HA ÖSSZEHASONLÍTANÁNK A MIRACLE HAIR TREATMENT KRÉM ÉS A MIRACLE HAIR TREATMENT SPRAY -EL, MELYEK OLYANOK, MINT EGY KÖNNYED TESTÁPOLÓ KRÉM, A MIRACLE MASKOLYAN, MINT EGY TESTVAJ, GAZDAGABB, TÁPLÁLÓBB VERZIÓJA A NORMÁL ÁPOLÓDNAK.
A MIRACLE MASK ÁPOLJA A FEJBŐRT, A SZÁRAZ TÖRÉKENY HAJVÉGEKET ÉS ODA KÜLDI AZ ÖSSZETEVŐKET, AHOL A LEGNAGYOBB SZÜKSÉG VAN RÁJUK. MI VAN BENNE? ROZMARING LEVÉL KIVONAT, ALOE VERA, BAMBUSZKIVONAT, TAVIRÓZSA LILIOM, LÓTUSZ VIRÁG, FEHÉREPERFA, JOJOBA-MAGOLAJ, ANTIOXIDÁNSOK GRÁNÁTALMÁBÓL ILLETVE MANDULAOLAJ AMELYEK KOMOLY ERŐT ÉS HIDRATÁLTSÁGOT ADNAK A HAJ KÖZÉP ÉS VÉGEK SZÁMÁRA.
100% -BAN ÚJRAHASZNOSÍTHATÓ TASAKBAN ÉRKEZIK, FAKULÁSMENTES SZÍN TECHNOLÓGIÁVAL RENDELKEZIK. ENNEK A MASZKNAK VASTAG ÉS ZAMATOS TEXTÚRÁJA VAN, MELYHEZ ÉDES MANDULAOLAJAT KEVERTÜNK, HOGY SEGÍTSE HIDRATÁLNI A SZÁRAZ FEJBŐRT, MEGELŐZZE A HAJHULLÁST, NÖVELJE A VOLUMENT ÉS PUHA FÉNYES HATÁST BIZTOSÍTSON.
TÍZ-TIZENÖT PERC HETENTE EGYSZER VAGY KÉTSZER ÉS HELYREHOZHATOD A MÚLTBAN A HAJADAT ÉRŐ KÁROSODÁST, VAGY MEGELŐZHETED AZT.
„A JÓ HAJMASZK FELTÉTLENÜL SZÜKSÉGES AZ EGÉSZSÉGES HAJHOZ, NEM SZÁMÍT MILYEN TÍPUSÚ A HAJAD. AZ ÚJ MIRACLE MASK SEGÍT ADNI EGY NAGY ADAG HIDRATÁLÁST, ANÉLKÜL, HOGY ELNEHEZÍTENÉ AZT. TARTSD RAJTA 10-15 PERCIG, ÉS NÉZD AHOGY MAGÁBA SZÍVJA A HAJAD. ERŐSSÉ, SIMÁVÁ ÉS FÉNYESSÉ VÁLIK. - MONDJA JOEY SCANDIZZO, AZ ELEVEN AUSTRALIA KREATÍV IGAZGATÓJA.

HOGYAN KELL HASZNÁLNI?
VIDD FEL A MIRACLE MASK-OT TÖRÖLKÖZŐSZÁRAZ HAJRA, MAJD FÉSÜLD ÁT, HAGYD RAJTA 10-15 PERCET MAJD ÖBLÍTSD LE.

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • TikTok
ELEVEN Australia Product F B EU LANDSCAPE 3.3_hu6.jpg
bottom of page